Rozróżniamy dwa rodzaje lamp grzewczych - do potraw i do ogrzewania ogródków restauracyjnych, namiotów, parasoli.
Te drugie sprawdzają się wszędzie tam, gdzie istnieje potrzeba dogrzania jak i oświetlenia pomieszczenia.
Lampy grzewcze do potraw przeznaczone są do utrzymywania w cieple gotowych potraw przed wydaniem ich klientowi.
Polecane do restauracji, cateringu, domów weselnych czy fast foodów.
Lampy grzewcze do ogrzewania np. ogródków restauracyjnych, namiotów, parasoli sprawdzą się tam, gdzie istnieje potrzeba komfortu ciepła oraz delikatnego światła.
Lampy grzewcze mogą być zasilane gazem z butli lub na prąd (230V). W tych drugich zastosowane są halogenowe promienniki ciepła. Są one nie tylko bezpieczniejsze w użytkowaniu, ale również tańsze w eksploatacji w porównaniu z gazem.
Zdjęcia są własnością producenta, którymi ma prawo dysponować.
Zdjęcia mają charakter poglądowy, właściwy produkt może różnić się od wizerunku na zdjęciu.
Zapewniamy montaż, serwis, materiały eksploatacyjne.
Więcej szczegółów pod numerami telefonu
52 342-99-20, 52 345-25-64
lub e-mail: Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.