Stoły chłodnicze i mroźnicze idealnie wpasowują się w ograniczoną przestrzeń kuchni.
Służą głównie do przechowywania produktów wymagających chłodzenia / mrożenia w czasie obróbki, jako "podręczne" urządzenie chłodnicze, aby kucharz nie musiał biegać do chłodni (komory mroźnicznej).
Dostępne opcje i rodzaje:
- stoły chłodnicze i mroźnicze
- z drzwiami pełnymi i przeszklonymi
- z szufladami
- ze zlewem
- stoły chłodnicze do pizzy
- z blatem granitowym
- z blatem ze stali nierdzewnej
- stoły chłodnicze sałatkowe
- z pokrywą
- ze szklaną osłoną
- stoły chłodnicze z nadstawkami chłodniczymi
- nadstawki chłodnicze
- pojemność 5, 6, 7, 8, 9, 12 x GN 1/4
Zdjęcia są własnością producenta, którymi ma prawo dysponować.
Zdjęcia mają charakter poglądowy, właściwy produkt może różnić się od wizerunku na zdjęciu.
Zapewniamy montaż, serwis, materiały eksploatacyjne.
Więcej szczegółów pod numerami telefonu
52 342-99-20, 52 345-25-64
lub e-mail: Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.