Stoły chłodnicze do pizzy idealnie wpasowują się w ograniczoną przestrzeń kuchni.
Służą głównie do przechowywania produktów wymagających chłodzenia w czasie obróbki, jako "podręczne" urządzenie chłodnicze, podczas gdy blat ze stali nierdzewnej czy też granitowy to idealne miejsce robocze dla pizzermana.
Rodzaje stołów chłodniczych do pizzy:
- 2 - drzwiowe
- 3 - drzwiowe
- z blatem ze stali nierdzewnej
- z blatem granitowym
- z nadstawką chłodniczą
- z zespoloną nadstawką chłodniczą
Nadstawki chłodnicze idealnie wpasowują się do stołów stanowiąc jedną całość.
Zdjęcia są własnością producenta, którymi ma prawo dysponować.
Zdjęcia mają charakter poglądowy, właściwy produkt może różnić się od wizerunku na zdjęciu.
Zapewniamy montaż, serwis, materiały eksploatacyjne.
Więcej szczegółów pod numerami telefonu
52 342-99-20, 52 345-25-64
lub e-mail: Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.