Drobny sprzęt gastronomiczny to urządzenia grzewcze wykorzystywane przede wszystkim w małej gastronomii, a także jako sprzęt uzupełniający do każdego rodzaju kuchni gastronomicznych.
Szeroka gama tych urządzeń pozwala na dobranie sprzętu do każdego rodzaju lokalu gastronomicznego.
- kontakt grille
* pojedyncze
* podwójne
* Panini
* gładnie i ryflowane - kuchenki mikrofalowe
- kuchenki indukcyjne
- makaroniarki
- rolkowe podgrzewacze parówek
- urządzenia do hot-dogów
- urządzenia do gotowania ryżu
Zdjęcia są własnością producenta, którymi ma prawo dysponować.
Zdjęcia mają charakter poglądowy, właściwy produkt może różnić się od wizerunku na zdjęciu.
Zapewniamy montaż, serwis, materiały eksploatacyjne.
Więcej szczegółów pod numerami telefonu
52 342-99-20, 52 345-25-64
lub e-mail: Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.