Kocioł warzelny służy do gotowania i podgrzewania potraw w restauracjach, ośrodkach wczasowych, szpitalach, stołówkach szkolnych i innych placówkach zbiorowego żywienia, a także w zakładach garmażeryjnych, masarniach i wszelkich przetwórniach przemysłu spożywczego.
Dostępne opcje:
- elektryczne
- gazowe
- parowe
- z grzaniem pośrednim
- z grzaniem bezpośrednim
- pojemności: 80, 100, 150, 200 i 300 litrów
- w obudowie okrągłej i kwadratowej
- zestawy 2, 3 kociołków elektrycznych, gazowych lub parowych.
Zdjęcia są własnością producenta, którymi ma prawo dysponować.
Zdjęcia mają charakter poglądowy, właściwy produkt może różnić się od wizerunku na zdjęciu.
Zapewniamy montaż, serwis, materiały eksploatacyjne.
Więcej szczegółów pod numerami telefonu
52 342-99-20, 52 345-25-64
lub e-mail: Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.