W naszej ofercie znajdziesz między innymi piece konwekcyjno-parowe. Czym są te urządzenia? Najprościej rzecz ujmując, tego typu rozwiązania pozwalają na przygotowywanie posiłków przy wykorzystaniu suchego, gorącego powietrza oraz pary. W praktyce oznacza to niemal nieograniczone możliwości. Przy pomocy pieców konwekcyjno-parowych produkty spożywcze mogą być pieczone, blanszowane czy przygotowywane na parze. Oferowane przez nas urządzenia charakteryzują się wysoką wydajnością i trwałością. Dzięki niewielkim rozmiarom maszyny nie zajmują dużo miejsca w kuchni, a ich możliwości pozwalają usprawnić i przyśpieszyć przygotowanie wielu potraw.
Szybkoschładzarki
Szybkoschładzarki to rodzaj urządzeń pozwalający na błyskawiczne obniżenie temperatury przygotowanych już produktów. Krótki proces schładzania żywności jest niezwykle ważny, ponieważ dzięki temu nie wytwarzają się bakterie i mikroorganizmy. Schładzanie szokowe pozwala również zachować dobry, naturalny wygląd produktów. Jak wiadomo, w żywności najważniejszy jest jednak smak. Dzięki wykorzystaniu szybkoschładzarek, posiłki będą tak samo przyjemne dla podniebienia, jak tuż po przygotowaniu oraz nie stracą one swojego oryginalnego zapachu. Jeśli jesteś zainteresowany naszą ofertą, w której oprócz szybkoschładzarek znajdziesz również między innymi urządzenia grzewcze, zapraszamy do kontaktu.