Waga to przyrząd służący do wyznaczania masy produktu. Niezwykle ważny do prawidłowego odmierzenia produktu przeznaczonego do obróbki. Przeznaczone zarówno do pracy na kuchni, w gastronomii jak i w handlu.
Wagi dobiera się wg potrzeb co do zakresu i dokładności ważenia.
Rodzaje wag:
- pomocnicze - zakres ważenia 0,5, 2, 3, 6, 15, 30 kg
- sklepowe - zakres ważenia 3,2; 6,4 i 16 kg
- kalkulacyjne - zakres ważenia 15 kg
- magazynowe - zakres ważenia 60, 150 i 300 kg
Zdjęcia są własnością producenta, którymi ma prawo dysponować.
Zdjęcia mają charakter poglądowy, właściwy produkt może różnić się od wizerunku na zdjęciu.
Zapewniamy montaż, serwis, materiały eksploatacyjne.
Więcej szczegółów pod numerami telefonu
52 342-99-20, 52 345-25-64
lub e-mail: Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.