SOUS VIDE to technologia, która zapewnia zachowanie jędrności, soczystości, smaków i aromatów w procesie powolnego gotowania w niskich temperaturach potraw zapakowanych próżniowo.
W znaczący sposób przedłuża termin przydatności do spożycia produktów, półproduktów czy gotowych dań bez utraty walorów smakowych.
Technologia Sous Vide polecana jest do małej i średniej gastronomii (restauracje, firmy cateringowe itp.).
Dostępne opcje:
- cyrkulator zanużeniowy
- cyrkulator komorowy
Zdjęcia są własnością producenta, którymi ma prawo dysponować.
Zdjęcia mają charakter poglądowy, właściwy produkt może różnić się od wizerunku na zdjęciu.
Zapewniamy montaż, serwis, materiały eksploatacyjne.
Więcej szczegółów pod numerami telefonu
52 342-99-20, 52 345-25-64
lub e-mail: Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.