Profesjonalne ekspresy do kawy przeznaczone są do kawiarni, cukierni, hoteli, restauracji, biur.
Na co trzeba zwrócić uwagę przy doborze ekspresu:
- ilość klientów jaką ma ekspres obsłużyć
- czy kawa ma być podana szybko (śniadanie w hotelu czy kawa podczas wesela / konferencji)
- czy kawa mielona bezpośrednio przed zaparzeniem czy kawa instant
- jakość wody - zaleca się stosowanie uzdatniaczy do wody, co znacznie redukuje proces osadzania się kamienia oraz poprawia smak i jakość wody
Rodzaje ekspresów do kawy:
- automatyczne z wbudowanym młynkiem do kawy
- automatyczne z podłaczeniem do wody i bez podłączenia
- automatyczne na kawę instant
- ekspresy ciśnieniowe jedno-, dwu-, trzy - kolbowe
- ekspresy przelewowe
Młynki do kawy:
- różnej wielkości i wydajności w zależności od producenta i potrzeb klienta.
Zdjęcia są własnością producenta, którymi ma prawo dysponować.
Zdjęcia mają charakter poglądowy, właściwy produkt może różnić się od wizerunku na zdjęciu.
Zapewniamy montaż, serwis, materiały eksploatacyjne.
Więcej szczegółów pod numerami telefonu
52 342-99-20, 52 345-25-64
lub e-mail: Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.