Piec do pizzy to główne urządzenie w pizzerii.
Źródłem ciepła w piecach do pizzy są najczęściej płyty szamotowe kumulujące ciepło. Takie piece do pizzy można ustawiać w pionie (jeden na drugim).
Elektryczne piece do pizzy przeznaczone są zarówno do mniejszych pizzerii, barów szybkiej obsługi itd. jak i do dużych lokali, nastawionych głównie na sprzedaż pizzy na miejscu i na wynos.
Produkowane są modele jedno i dwukomorowe, w różnych wymiarach. Istnieje możliwość zestawienia pieców jedno i dwukomorowych.
Dostępne wielkości pieców:
- jednokomorowe:
* 1 pizza o śr. 400 mm
* 4 pizze o śr. 250 mm
* 4 pizze o śr. 300 mm
* 6 pizz o śr. 300 mm
* 9 pizz o śr. 300 mm
* 4 pizze o śr. 320 mm
* 9 pizz o śr. 330 mm
* 4 pizze o śr. 360 mm
* 6 pizz o śr. 360 mm - dwukomorowe:
* 2 x 4 pizze o śr. 250 mm
* 2 x 4 pizze o śr. 300 mm
* 2 x 6 pizz o śr. 300 mm
* 2 x 9 pizz o śr. 300 mm
* 2 x 4 pizze o śr. 320 mm
* 2 x 9 pizz o śr. 330 mm
* 2 x 4 pizze o śr. 360 mm
* 2 x 6 pizz o śr. 360 mm
* 2 x 9 pizz o śr. 360 mm
Do każdego rodzaju pieca dostępne są profesjonalne podstawy ze stali nierdzewnej.
Zdjęcia są własnością producenta, którymi ma prawo dysponować.
Zdjęcia mają charakter poglądowy, właściwy produkt może różnić się od wizerunku na zdjęciu.
Zapewniamy montaż, serwis, materiały eksploatacyjne.
Więcej szczegółów pod numerami telefonu
52 342-99-20, 52 345-25-64
lub e-mail: Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.