Kloce masarskie są podstawowym wyposażeniem każdego sklepu mięsnego czy zakładu masarskiego, a także w lokalach gastronomicznych, w których prowadzona jest rozbiórka mięsa surowego.
Rodzaje kloców masarskich:
- z polietylenu na podstawie ze stali nierdzewnej
* 500 x 400 x 850 mm - drewniane na podstawie ze stali nierdzewnej
* 400 x 400 x 800 mm
* 400 x 500 x 800 mm
* 400 x 400 x 850 mm
* 400 x 500 x 850 mm - drewniane na podstawie drewnianej
Możliwość zakupu samej płyty kloca:
- z polietylenu - 500 x 400 x 50 mm
- drewniana:
* 400 x 400 x 800 mm
* 400 x 500 x 800 mm
* 400 x 400 x 850 mm
* 400 x 500 x 850 mm
Zdjęcia są własnością producenta, którymi ma prawo dysponować.
Zdjęcia mają charakter poglądowy, właściwy produkt może różnić się od wizerunku na zdjęciu.
Zapewniamy montaż, serwis, materiały eksploatacyjne.
Więcej szczegółów pod numerami telefonu
52 342-99-20, 52 345-25-64
lub e-mail: Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.