Kostkarki to urządzenia do wytwarzania kostek lodu.
Dostępne różne modele maszyn do lodu przeznaczone do różnych obiektów: pubów, dyskotek, hoteli, restauracji, barów, przemysłu spożywczego.
W zależności od zapotrzebowania dobierana jest wydajność kostkarki.
Dostępne rodzaje:
- urządzenie wolnostojące i do zabudowy
- chłodzone powietrzem i wodą - wymagane podłączenie do wody
- wersja pomocnicza - nie wymaga podłączenia do wody
- wydajność 10, 20, 28, 33, 42, 65, 80, 90, 130, 155 kg / dobę
Urządzenia uzupełniające:
- kruszarki do lodu
- ręczne i elektryczne
- łuskarki do lodu - idealne do prezentacji świeżych produktów spożywczych w ladach ekspozycyjnych.
Zdjęcia są własnością producenta, którymi ma prawo dysponować.
Zdjęcia mają charakter poglądowy, właściwy produkt może różnić się od wizerunku na zdjęciu.
Zapewniamy montaż, serwis, materiały eksploatacyjne.
Więcej szczegółów pod numerami telefonu
52 342-99-20, 52 345-25-64
lub e-mail: Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.