Do przechowywania żywności oraz do obróbki termicznej stosuje się pojemniki gastronomiczne GN ze stali nierdzewnej.
Przykładowe zastosowanie pojemników GN:
- szafy chłodnicze i mroźnicze
- witryny i lady chłodnicze
- piece konwekcyjno-parowe
- bemary
- termosy transportowe
- przechowywanie żywności w komorach chłodniczych i mroźniczych
- transport żywności, gotowych potraw w wózkach transportowych
Rodzaje pojemników GN:
- ze stali nierdzewnej pełne
- ze stali nierdzewnej perforowane
- emaliowane
- pokryte powłoką nieprzywierającą (teflonem)
- z polipropylenu
- z poliwęglanu
- pokrywki z uszczelkami lub bez do każdego rodzaju pojemników GN
Rozmiary pojemników GN:
- GN 2/1 - 650x530 mm
- GN 1/1 - 530x325 mm
- GN 2/3 - 325x354 mm
- GN 1/2 - 325x265 mm
- GN 2/4 - 162x530 mm
- GN 1/3 - 325x176 mm
- GN 1/4 - 265x162 mm
- GN 1/6 - 176x162 mm
- GN 1/9 - 176x108 mm
- GN 1/12 - 132x108 mm
Głębokość pojemników GN:
- 20 mm
- 40 mm
- 65 mm
- 100 mm
- 150 mm
- 200 mm
Zdjęcia są własnością producenta, którymi ma prawo dysponować.
Zdjęcia mają charakter poglądowy, właściwy produkt może różnić się od wizerunku na zdjęciu.
Zapewniamy montaż, serwis, materiały eksploatacyjne.
Więcej szczegółów pod numerami telefonu
52 342-99-20, 52 345-25-64
lub e-mail: Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.