Miksery ręczne umożliwiają wykonanie w prosty i szybki sposób: zup, kremów, puree z jarzyn, musów z owoców, sosów itp. itd.
Szeroka gama długości ramienia miksującego (dzwonu) oraz mocy urządzeń pozwala dobrać optymalny sprzęt do potrzeb klienta. Od przygotowywania małych ilości, poprzez restauracje, aż po placówki zbiorowego żywienia do intensywnego użytkowania.
Dostępne długości ramienia miksującego i wydajności w zależności od modelu i producenta:
- 160 mm - wydajność do 8 litrów
- 190 mm - wydajność do 10 litrów
- 240 mm - wydajność do 12 litrów
- 250 mm - wydajnośc do 15-20 litrów
- 300 mm - wydajność do 30 / 50 litrów
- 350 mm - wydajność do 45 / 50 / 100 litrów
- 400 mm - wydajność do 80 / 100 litrów
- 450 mm - wydajność do 100 litów
- 500 mm - wydajność do 150 / 200 litrów
- 550 mm - wydajność do 200 litrów
- 600 mm - wydajność do 250 / 300 litrów
- 800 mm - wydajność do 400 litrów
Przy niektórych modelach możliwość zastosowania ramienia ubijającego (trzepaczki) lub przystawki do miksowania.
Do większych modeli polecamy uchwyt do mikserów, który eliminuje konieczność trzymania urządzenia. Pasuje do pojemników (garnków) o dowolnej średnicy.
Zdjęcia są własnością producenta, którymi ma prawo dysponować.
Zdjęcia mają charakter poglądowy, właściwy produkt może różnić się od wizerunku na zdjęciu.
Zapewniamy montaż, serwis, materiały eksploatacyjne.
Więcej szczegółów pod numerami telefonu
52 342-99-20, 52 345-25-64
lub e-mail: Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.