Bemary są to nowoczesne urządzenia gastronomiczne przeznaczone do utrzymywania temperatury gorących potraw, mające zastosowanie we wszelkiego rodzaju zakładach gastronomicznych.
Szczególnie przydatne są przy wydawaniu posiłków np. w szpitalach i stołówkach szkolnych.
Potrawy umieszcza się w specjalnych pojemnikach gastronomicznych typu GN, które zanurzone są w kąpieli wodnej zbiornika bemaru, ogrzewanej za pomocą grzejników elektrycznych.
Dostępne opcje:
- jedno, dwu, trzy, czterokomorowe
- elektryczne (230V i 400V),
- gazowe
- nastawne (stołowe)
- wolnostojące
- jezdne (wózki bemarowe)
- wspólny zbiornik grzewczy lub z niezależnym ogrzewaniem komór
- możliwość dokupienia specjalnego wózka bemarowego z rozsuwanym blatem, z szafką grzewczą i/lub nieogrzewaną.
Zdjęcia są własnością producenta, którymi ma prawo dysponować.
Zdjęcia mają charakter poglądowy, właściwy produkt może różnić się od wizerunku na zdjęciu.
Zapewniamy montaż, serwis, materiały eksploatacyjne.
Więcej szczegółów pod numerami telefonu
52 342-99-20, 52 345-25-64
lub e-mail: Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.