Krajalnica do wędlin to urządzenie służące do krojenia produktów spożywczych (wędliny, ser).
Narzędziem tnącym jest okrągły nóż. Krajalnica posiada prowadnicę umożliwiającą krojenie plastrów równej grubości. Większość krajalnic ma regulowaną grubość cięcia ustawianą pokrętłem.
Krajalnice do krojenia serów posiadają nóż i ścianki pokryte nieprzywierającą powłoką (teflonem).
Dostępne wielkości noża do krajalnic:
- 195 mm
- 220 mm
- 250 mm
- 275 mm
- 300 mm
Zdjęcia są własnością producenta, którymi ma prawo dysponować.
Zdjęcia mają charakter poglądowy, właściwy produkt może różnić się od wizerunku na zdjęciu.
Zapewniamy montaż, serwis, materiały eksploatacyjne.
Więcej szczegółów pod numerami telefonu
52 342-99-20, 52 345-25-64
lub e-mail: Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.