Zmywarki gastronomiczne dostępne obecnie na rynku nie tylko myją naczynia w bardzo krótkim czasie, przy zużyciu niewielkiej ilości wody na cykl, ale posiadają także funkcję wyparzania naczyń w temperaturze 90 stopni, co spełnia wymogi sanitarne.
Zmywarki wykonane są ze stali nierdzewnej, każda z nich ma wbudowany dozownik płynu nabłyszczającego. W komplecie do każdej zmywarki dodawane są 2 kosze: do talerzy i na sztućce.
Dostępne opcje:
- zmywarki podblatowe
- zmywarki kapturowe
- zmywarki tunelowe
- zmywarki z zasilaniem 230 V i 400 V
- zmywarki z 1, 2 i 3 cyklami mycia
- zmywarki do różnej wielkości naczyń, do szkła, do tac, do garów
- możliwość zestawienia ze stołami za i wyładowczymi
Zmywarki podblatowe w standardzie posiadają grawitacyjny odpływ wody. Z tego powodu odpływ kanalizacyjny musi znajdować się poniżej odpływu w zmywarce. W tym przypadku odpływ musi znajdować się do kratki w podłodze lub przygotowanej instalacji odpływowej w podłodze. W przypadku, gdy odpływ kanalizacyjny znajduje się powyżej odpływu zmywarki musi ona stać na podstawie.
Dodatkowe wyposażenie zmywarek:
- pompa spustowa
- pompa wspomagająca płukanie
- płukanie naczyń zimną wodą
Jakość zmywania zależy od wielu czynników: środków myjących i ich dozowania, obsługi (resztkowania, spłukiwania naczyń, odkamieniania grzałek), ciśnienia i jakości wody.
W przypadku złej jakości wody należy stosować uzdatnicze.
Zdjęcia są własnością producenta, którymi ma prawo dysponować.
Zdjęcia mają charakter poglądowy, właściwy produkt może różnić się od wizerunku na zdjęciu.
Zapewniamy montaż, serwis, materiały eksploatacyjne.
Więcej szczegółów pod numerami telefonu
52 342-99-20, 52 345-25-64
lub e-mail: Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.