Kuchnie gastronomiczne to doskonałe urządzenia dla wyposażenia profesjonalnych kuchni o zróżnicowanych wydajnościach.
Kuchnie gazowe wyposażone są w palniki nawierzchniowe z zaworami bezpieczeństwa.
Kuchnie elektryczne wyposażone są w płyty grzejne o zróżnicowanej wielkości i regulowanej mocy.
Zapewniają wydajną i energooszczędną obróbkę termiczną.
Specjalne materiały, z których wykonywane są płyty grzejne oraz ich powierzchnia zapewniają doskonałe przewodzenie ciepła i równomierne nagrzewanie garnków.
Dostępne opcje:
- kuchnie gazowe,
- kuchnie elektryczne,
- kuchnie ceramiczne,
- kuchnie indukcyjne,
- 2, 4, 6 - palnikowe
- moduły nastawne,
- na podstawie otwartej
- na podstawie zamkniętej (szafka)
- z piekarnikiem gazowym i elektrycznym
- urządzenia linii 700 i 900
Zdjęcia są własnością producenta, którymi ma prawo dysponować.
Zdjęcia mają charakter poglądowy, właściwy produkt może różnić się od wizerunku na zdjęciu.
Zapewniamy montaż, serwis, materiały eksploatacyjne.
Więcej szczegółów pod numerami telefonu
52 342-99-20, 52 345-25-64
lub e-mail: Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.